Arbeidsvermogen

ARBEIDSVERMOGEN ? ? ?

Voor personen met een WIA uitkering is het vaak lastig en onwerkelijk om aan te geven wat zij kunnen bieden aan werkgevers. Niet alleen de fysieke belemmeringen spelen heb parten, vaak is een mentale oogklep een zichtbeperker voor deze kandidaat medewerkers. KansWijzer onderzoekt samen met de persoon in kwestie wat haar of zijn aanbod is voor de arbeidsmarkt, wat hiervan de zekerheden zijn, waar de kwaliteiten door bewezen worden en vooral wat realistisch is. Op die manier wordt niemand bij de neus genomen. De dan werkzoekende met een WIA uitkering kan zich sterk en gericht op de arbeidsmarkt begeven, met eigenwaarde en zelfvertrouwen. De eerste stappen naar succes en levensvreugde.

Een voorbeeld van onze KansWijzer, vuurtorenmethodiek. Voor een aantal personen is individuele ondersteuning beter en effectiever. Dat kan door één van onze professionals verzorgd worden. Dan levert KansWijzer maatwerk. Maatwerk exact afgestemd op de individuele vragen.

vuurtorenOnderwerpen die zoal aan de orde kunnen komen zijn:

  • individueelOp welke wijze maak ik de beste EERSTE    indruk?
  • Hoe verwoord ik mijn motivatie? Wat zet ik nu bij mijn motivatie?
  • Wat is een goede uitgangspositie bij salarisonderhandelingen?
  • Wat is de kledingcode en hoe pas ik me daar op aan?
  • Hoe geef ik passende ervaringsvoorbeelden?
  • Oefen eens een sollicitatiegesprek met mij!
  • Ik wil een Elevator Pitch hebben, help me daarbij!
  • Ik wil graag een kleding- en/of kleurenadvies
  • Enzovoort, vragen zijn er meer dan voorbeelden.

De vragen van individuen zijn verschillend. Op de vraag biedt KansWijzer een maatwerkoplossing. Dat geldt ook voor de prijsstelling, die afhankelijk van de vraag bepaald wordt.

Het netwerk van uiteenlopende expertises en professionals waarborgt de kwaliteit van onze ondersteuning en coaching/training.

NEDERLANDS BLIJKT VAAK EEN LASTIGE TAAL

Onze deelnemers worden geholpen bij het schrijven en verwoorden van hun kandidatuur. De Nederlandse taal is zowel voor Nederlanders als voor Medelanders vaak lastig. Voor hen die extra ondersteuning nodig hebben bij het begrijpen, verwoorden en schrijven van het Nederlands zetten we een taalcoach in. In het bijzonder bij ondersteuning aan dames letten we bij de inzet van onze taalcoach op dat er geen cultuurconflict optreedt direct bij aanvang, of soms zelfs daarvoor nog, met de (vrouwelijke) deelnemers.

Aanmelden voor deze sessies en of opvragen van informatie kan eenvoudig via het contactformulier of bel naar kantoor van KansWijzer. De telefoonnummers zijn: 06 – 53963167 of 074 – 2501042.