Betekenisvol CV

Je CV is je persoonlijke brochure. Een voorproefje van hetgeen je daadwerkelijk te bieden hebt. Een smaakmaker, een richtingwijzer en bovenal een aanleiding om met jou verder in zee te gaan.

Vaak zien we CV’s die zich nauwelijks onderscheiden. CV’s, die ongelofelijk standaard zijn. CV’s die bruikbaar zijn gemaakt voor elke sollicitatie. Voor ons zijn dat niet meer dan reclamefoldertjes! Weg ermee! Helaas niet meer waarde dan oud papier.

Dat kan anders en stukken beter!
Samen met jou maken we een betekenisvol CV. Betekenisvol voor jou en interessant voor mogelijke werkgevers. Jouw CV wordt dan een persoonlijke brochure, een vertegenwoordiger van jou als (toekomstig) medewerker. Een document dat aandacht trekt, de belangstelling vasthoudt en vooral dat aanleiding geeft om met jou in gesprek te komen.

Wil je ondersteund door je CV in gesprek komen met werkgevers? Optimaliseer dan samen met ons je Curriculum Vitae!

Wat gaan we doen?
In een gesprek van ongeveer 45 minuten kennismaken, ontdekken wat je biedt op de arbeidsmarkt. Daarna nog eens 30 minuten waarin je een groot aantal suggesties voor verbeteringen krijgt, handvatten voor andere redactie, lay-out adviezen en vooral tips om tot de kern te komen en je aantrekkingskracht voor werkgevers te verhogen.
Daarna maak je thuis je nieuwe CV. Dit stuur je digitaal aan ons op en wij geven je dan nog een extra keer feedforward over het door jou gemaakte CV.

We kunnen een voorbeeld voor maken. Wat jij wilt kunnen we voor je leveren.

Belangstelling? Maak een afspraak. We zijn bereikbaar via 06 53 96 31 67.