Blij: Klus geklaard

Velen met mij ervaren het invullen van formulieren als een heidense klus. Bij veel vragen stel ik mezelf de vraag: “Welke vraag er achter deze vraag schuilgaat?”. Wat beoogt de vraagsteller met de vraag en vooral hoe wordt mijn antwoord beoordeeld? Vragen die in mijn opborrelen en die er voor zorgen dat ik steeds meer ga twijfelen over mijn antwoorden. Daarmee wordt het invullen van een formulier een hel.

Gelukkig dat het formulier, zeg maar gerust document, van het UWV weigerachtig werd op het moment dat ik niet voldeed aan de eisen die gesteld werden. Dit waren zowel inhoudelijke eisen als eisen naar aantal en vorm. Vandaag heb ik alles afgerond en mijn offerte voor het leveren van diensten: “Fit naar Werk” ingediend. Naast de gewone personalia werden gegevens opgevraagd van de fiscus en het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Dan moest er nog een aantal referenties aan toegevoegd worden en allerlei verklaringen ten aanzien van methodiek en resultaten. Kortom voor een ‘man-met-een-aversie-voor-formulieren’ een hele klus. Gelukkig dat is allemaal achter de rug. Na het insturen via de site kreeg ik onmiddellijk een bevestiging dat alles is ontvangen en NOG BELANGRIJKER: DAT HET FORMULIER CORRECT IS INGEVULD. Kijk; en dat maakt mij nu blij. Zo simpel kan het zijn.

Het UWV heeft alle benodigde gegevens ontvangen en ik ben in de positie om mensen diensten via het UWV aan te bieden die hen daadwerkelijk helpen bij het positioneren op de arbeidsmarkt. Zij blij, het UWV blij en wat denk je van mij: Gewoon trots op de deelnemers van KansWijzer.

Geplaatst onder Blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *