Onze trainers

De trainers/coaches die werken vanuit het gedachtengoed van KansWijzer hebben een belangrijk uitgangspunt met elkaar gemeen, namelijk:

Respect voor het individu van de deelnemer!

Niet voor niets is het individuele proces en het individuele doel de leidraad voor de ondersteuning en stimulering die de deelnemers ervaren bij KansWijzer.
De trainers/coaches zijn ervaringsdeskundigen, goed opgeleid en gecertificeerd elk vanuit een persoonlijke invalshoek, de eigen kracht, de eigen kwaliteit.

Dit zijn de samenwerkende professionals van KansWijzer


Jan BullensJan Bullens

De oprichter van KansWijzer. Innovator en kansenspecialist. De rechtdoorzee aanpak van hem maakt dat deelnemers op hun doel blijven koersen. Het bewaken van de doelen en het erkennen van talenten bij deelnemers zijn kenmerken van Jan. Het geloof in mensen en hun kwaliteiten zijn de grootste drijfveren voor hem. Naast werkzaamheden als trainer/coach is Jan een HRM manager en mediator.


Hannie van der KrogtHannie van der Krogt
De kracht van Hannie is haar originele en betrouwbare houding gericht op ondersteuning bij het proces van zelfontdekking en zelferkenning. Het overwinnen van je angst en het op eigen kracht komen tot een gewenste verandering, is haar  doel als trainer en coach. Met de ervaring als HRM-er weet zij dat mensen zich in hun werk vaak angstig en onzeker voelen en zich afvragen of ze het werk wel kunnen. Door de inzet van Hannie verdwijnt dit negatieve zelfbeeld.


Meino JanszenMeino Janszen
Meino heeft een ruime ervaring als HR adviseur bij zowel profit als non-profit organisaties. Nu als ondernemer. Hij heeft uiteenlopende opleidingen gevolgd als coach en trainer. Meino is een gecertificeerd MDI coach en is Master Practitioner NLP. Meino is in staat om mensen te begeleiden naar een plek die aansluit bij hun passie. “Vanuit passie en talent naar een baan die bij je past” is het motto van Meino.Sonja TielenburgSonja Tielenburg

De aanbevelingen van Sonja hebben hun directe effect bij de presentatie van de deelnemers. De adviezen van Sonja betreffen houding en gedrag aan de ene kant en presentatie en kleding aan de andere kant. De persoonlijke “touch” van Sonja verhoogt de authenticiteit van de deelnemer.