Oud en Nieuw

De premie-aanbiedingen van zorgverzekeraars en de eerste kerstkaarten zijn al op de deurmat gevallen. Het donkert behoorlijk en een novemberwind laat weten dat het echt herfst is. Wat een heerlijke tijd van het jaar. En plotsklaps realiseer ik me . . . . .

Alweer een jaar voorbij. Niet alleen betekent dat het leeftijdsgetal met 1 is gestegen, ook het aantal mensen dat ik heb mogen ontmoeten is weer enorm toegenomen. Wanneer ik nu al terugkijk naar de eerste 10 maanden van dit kalenderjaar dan is er reden voor een tevreden gevoel, voor tevredenheid over het persoonlijke resultaat voor onze deelnemers. Op dit moment zijn de nadagen van 2015 aan het aftellen, dat is al bijna ‘oud’. Met mijn enthousiasme en energie sta ik al weer te trappelen voor alles wat nieuw is, ook voor het nieuwe kalenderjaar.

Maar eerst nog verjaardagen, feestdagen, gezelligheid en vooral kansen zien en benutten!

Fijne donkere dagen toegewenst,

Jan Bullens, Kansengenerator

Geplaatst onder Blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *