Door techniek overschaduwd?

techniek 1In onze praktijk als loopbaanondersteuners vertellen regelmatig mensen dat zij als persoon zich zo “ontkend voelen”. Niemand ontkent de betekenis van de vele toepassingen van die ‘High Tech’. De schreeuw die zij zacht uitspreken is vaak: “Waar blijf ik nou in dat geheel?” Het antwoord is niet eenvoudig en toch vaak zeer voor de hand liggend. Alleen kijken velen te ver vooruit, te veel naar anderen en laten zich overschaduwen door de techniek.

Binnen de KansWijzer methodiek staan de kwaliteiten, de toevoegende waarde, de meerwaarde en eigen waarde centraal. Dicht bij de mens, dicht bij de vaardigheden en kwaliteiten die al aanwezig zijn. Doordat het perspectief op de omgeving gericht is zien mensen die persoonlijke waarden niet of niet meer. Door de hulpvragen die wij stellen komen mensen weer bij zichzelf terug en weten zij wat zij binnen de technologische omgeving te bieden hebben aan een werkgever. Dat blijkt vaak veel en veel meer te zijn dan zijn aanvankelijk zelf in het vizier hadden.

techniek 3Overdonderd door de technische omgeving? Weer terug naar je kwaliteiten? Neem gerust contact met ons op. De telefoonnummers zijn: 06 53 96 31 67 of 974 250 10 42.

Geplaatst onder Blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *