Succes met talent

Ja, als er een succes te melden is staan we vooraan. Persoonlijk past me dat niet en de successen die er in mijn praktijk te vieren zijn schrijf ik graag toe aan de deelnemers en aan het concept van KansWijzer. In mijn, ons, persoonlijke leven hebben we een talentenvol verhaal te melden en met succes.

Onze dochter is van kinds af aan een “paardenmeisje”. Het liefst een eigen paard en wij als ouders zagen dat niet zitten. Gevolg is dat haar passie en ambities door ons ondergeschoffeld werden. Dit is geen verontschuldiging, eerder een historische verklaring van feiten die zich voor deden. “Eerst je studie afmaken en dan kijken we wel weer verder.” Een beetje een langebaan denkwijze die veel mensen herkennen wanneer kinderen, vrienden, buren en noem maar op, met toekomstplannen op de proppen komen die buiten het eigen perspectief liggen. Onze dochter heeft van tijd tot tijd geluisterd naar haar ouders en het gevolg is dat zij haar opleidingen heeft afgerond. En toen gebeurde het onvermijdelijke: Haar ambities en passies kwamen weer bovendrijven, sterker nog er was nu geen houden meer aan. Aanvankelijk één paard en een paar jaar later twee paarden. Inmiddels volwassen en getrouwd geeft zij vorm aan haar passie: Paardrijlessen geven vanuit een gebalanceerde visie.

Onze ruiter volgde met succes een opleiding tot basis instructeur voor de klassieke paardrijkunst. Nu kan zij haar passie en ambitie waar gaan maken, bij de formele diploma-uitreiking in de Hollandse Manage in Amsterdam (26 mei 2018) bleek dat deze ruiter talenten heeft voor het stimuleren en enthousiasmeren van mensen, in het bijzonder voor hen die willen leren paardrijden volgens de NCSAH methodiek. Een manier van omgaan met het paard en de ruiter die gebaseerd is op de jarenlange tradities bij de Weense Paardrijschool.

We stonden er bij en glunderden van oor tot oor omdat onze dochter haar talenten, passies en ambities volgde en daarmee zelfstandig en met energie werkt aan haar toekomst.

Geplaatst onder Blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.