Transitievergoeding

vuurtoren(lighthousemission)

Deze reeks van bijeenkomsten vormt samen een mentaliteitstraining. Je mindset wijzigt, een actieve en positieve kijk op jezelf, je talenten, je passies, je ambities en kwaliteiten en vooral het effect daarvan voor je positie op de arbeidsmarkt.goal

Het zijn van een vuurtoren is verre van arrogant!
Het zijn van een vuurtoren vereist:

  • LEF
  • DOELGERICHTHEID
  • VASTHOUDENDHEID

Wie nemen er deel aan deze essentiele trainingsreeks?

De deelnemers werken in een periode van minimaal 10 weken tijdens tien dagdelen van 2,5 uur in een groep van 5 tot 8 deelnemers, op basis van het persoonlijke commitment, aan het eigen loopbaanplan.
Want het hebben van een plan is aardig, maar het standvastig en doelgericht uitwerken daarvan is beter. Dit op een effectieve en doelgerichte manier doen, is het credo voor deze 10 dagdelen.
Wekelijks bepalen de deelnemers de eigen actie voor de komende dagen en leggen daarover aan elkaar verantwoording af.

Praktisch en doelgericht.
Daarnaast worden er concrete aanbevelingen en ondersteuning gegeven bij het opstellen van een mogelijke sollicitatiebrief, motivatiebrief en CV. Oefeningen worden gedaan met het voeren van (sollicitatie)gesprekken en met het omgaan met ‘lastige’ vragen.
Deze 10 dagdelen zijn vooral praktisch van aard en worden ondersteund door een vaste professional en een wisselend aantal ‘gasttrainers’.
Op basis van de wensen uit de deelnemersgroep worden functionarissen uit het bedrijfsleven uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan het effect van de training. Hierdoor werkt KansWijzer specifiek deelnemer gericht.

 

Wie nemen er deel aan KansWijzer?
Deelnemers zijn individuele personen die zich aanmelden, medewerkers van bedrijven die hun medewerkers een nieuw loopbaanperspectief willen bieden, uitkeringsinstanties die hun klanten willen helpen bij het vinden van hun juiste spoor of re-integratiebureaus die een hoger rendement van hun inzet wensen omdat hun cliënten nu beter weten waarnaar zij op zoek zijn.

Deelnemen, informatie of aanmelden?
De trainingen vinden plaats op een centrale, goed met openbaar vervoer bereikbare plaats.
Indien groepen deelnemers uit een specifieke regio komen, worden de trainingen in die omgeving verzorgd. Nadere afspraken over reiskosten en faciliteiten worden dan op maat gemaakt. Dit geldt ook voor de prijsstellingen van de trainingen.

Aanmelden voor deze trainingsreeks en of opvragen van informatie kan eenvoudig via het contactformulier of bel naar kantoor van KansWijzer. De telefoonnummers zijn: 06 – 53963167 of 074 – 2501042.