Vuurtorenhouding

(lighthousevision)

vuurtorenDe door jezelf gezochte, gevonden en gekozen loopbaanroute is vele malen duurzamer dan het door anderen voor jou uitgestippelde pad!

Het doel van deze training is dat deelnemers de houding van een vuurtoren aannemen. Spreekwoordelijk weet een vuurtoren waarom hij daar staat waar hij staat. Hij kent zijn opdracht en weet wat zijn meerwaarde is voor de scheepvaart en zijn omgeving. Een vuurtoren is goed gefundeerd en staat als een rots in de branding. Daardoor is de vuurtoren een baken voor iedereen, niet alleen voor schippers. Wij zijn allemaal op enigerlei wijze vuurtorens. De kunst is om te ontdekken wat voor vuurtoren jij bent. In het bijzonder ontdek je met welke focus je het meest optimaal naar de arbeidsmarkt kunt kijken. Deze training helpt je daarbij!

De vuurtorenhouding
De training omvat een tiental dagdelen van 2,5 tot 3 uur. De 10 trainingen omvatten in totaal 12 of 13 weken. We werken met groepen van minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers. De deelnemers werken samen in een ontspannen, veilige en vertrouwenwekkende sfeer. De deelnemers en KansWijzer respecteren de persoon en de privacy van elkaar. Kiezen voor deelname is vrijwillig, niet vrijblijvend.

Tijdens de 10 dagdelen volgen we een programma. Het proces en behoeften van de deelnemers zijn leidend voor de acties van KansWijzer. Hierdoor ervaart elke deelnemer MAATWERK.

De deelnemers worden ondersteund en
gestimuleerd door twee ervaren professionals.

Globale indicatie van vragen en onderwerpen

  1. Kennismaking en persoonlijke doelen formuleren
  2. Persoonlijke talenten, passies, ambities en kwaliteiten
  3. Wat zijn mijn blokkades die in de weg kunnen zitten?
  4. Met welke bijzondere kwaliteiten begeef ik me op de arbeidsmarkt?
  5. Mijn meerwaarde voor anderen
  6. Hoe zien mijn netwerken eruit en de netwerken van anderen?
  7. Ik ben een vuurtoren met een eigen licht en een specifieke focus!
  8. Mijn ambassadeurs! Wie zijn dat en hoe kunnen zij daar vorm aan geven?
  9. Mijn persoonlijke en specifieke plan van aanpak voor de arbeidsmarkt

Deelnemen, informatie of aanmelden?
De trainingen vinden plaats op een centrale, goed met openbaar vervoer bereikbare plaats.
Indien groepen deelnemers uit een specifieke regio komen, worden de trainingen in die omgeving verzorgd. Prijsstellingen van de trainingen? Deze kun je gemakkelijk opvragen.

Aanmelden voor deze trainingsreeks en of opvragen van informatie kan eenvoudig via het contactformulier of bel naar kantoor van KansWijzer. De telefoonnummers zijn: 06 – 53963167 of 074 – 2501042.